diumenge, 16 d’octubre del 2011

Un desastre de cursa!!

Avui he participat a la cursa del Carrer Nou de Girona i no m'ha agradat gens. Si voleu podeu llegir el mail que he enviat als organitzadors i entendreu la meva emprenyada.

Bona tarda

Em dirigeixo a vostès, com a membres de Girona Centre Eix Comercial i per tant, organitzadors de la cursa del Carrer Nou, per expressar les meves queixes.
Aquest matí, he participat per primera vegada a la cursa del Carrer Nou, haig de dir-vos que el recorregut m'ha agradat molt i potser és l’única cosa que m'ha agradat, ja que la resta no es mereix cap elogi.
Ja de bon matí, un organitzador se’ns ha dirigit de males maneres perquè hem passat entre unes tanques per accedir a la recollida de dorsals, quan un rètol mal situat indicava que la direcció correcte era aquella, no hi havia altre solució que el de saltar les tanques per fer cas al rètol. Senyors organitzadors, vigileu com poseu els indicadors o com a mínim, informeu als participants amb educació i respecte. Hi ha personatges que quan tenen una mica d’autoritat es pensen que són policies, durant la cursa n’he vist més d’aquest tipus individus.
Tot seguit ens trobem que una única persona era l’encarregada de donar la majoria de xips i dorsals, la cua que s’ha format ha estat important. Sort que érem dels primers, no vull ni pensar que ha passat una estona després.
La cirereta ha arribat al final de la cursa a l’hora de recollir la bossa de l’obsequi , resulta que hem estat més estona fent cua, que corrent a la cursa. Temps de la cursa: 42 minuts i escaig, temps de recollida de la bossa: 48 minuts. Denigrant, imperdonable, lamentable...no hi ha definició per una vergonya com aquesta. Una cursa amb una quantitat de participants molt important i tant sols una fila per recollir la bossa. Una altre vegada heu faltat al respecte als corredors. No hi ha excuses de que el pressupost no dóna per més, el problema no era de falta de mitjans, tant sols us manca una mica d’imaginació i previsió.
I per parlar, també podem tocar el tema del contingut de la bossa. Uns articles publicitaris, unes galetetes per “recuperar-nos” de l’esforç i una samarreta amb un disseny i qualitat discutible, ah! i una llauna de beguda. Caram com us estireu!
Que no aneu a veure com organitzen els esdeveniments esportius en altres pobles? Que no us heu fixat el que donen a l’arribada i als avituallaments? Si us plau, una mica de decència! Em sap greu dir-ho, però la cursa del Carrer Nou, és de les més pèssimes en quant a organització que he corregut mai, evidentment, em refereixo a curses d’un nivell com aquesta, no a curses de 150 o 200 persones.
Podeu pensar que és molt fàcil criticar des de fora de l’organització, però perdoneu que us digui, que al llarg dels meus 47 anys he muntat una colla d’esdeveniments esportius de diferents especialitats i  em quedaria molt avergonyit si alguna vegada fos el responsable d’una pífia com aquesta.
El que em sap greu, és que fa uns dies vaig haver de decidir si córrer la cursa del Carrer Nou o la d’Olot, que eren el mateix dia, quina llàstima de prendre aquesta decisió. Per un altre any, ho tindré clar. El que si és segur, és que aquesta a estat la primera  i última vegada que m’heu vist corrent a la cursa del Carrer Nou.
Gràcies i fins mai més.
Salvador Solà Barnadas
Sant Feliu de Pallerols